Weerstand

Wat is weerstand?

Je weerstand is het vermogen van je lichaam om zichzelf te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf, zoals ziekmakende bacteriën en virussen. Je weerstand hangt af van het immuunsysteem dat bestaat uit antistoffen en witte bloedcellen. Deze zijn samen continu bezig om je gezondheid stabiel te houden. Hoe hoger je weerstand, hoe beter je bestand bent tegen ziektes. 

Verlaagde weerstand

Een ongezond voedingspatroon, slaapgebrek, stress en te weinig lichaamsbeweging zijn allemaal factoren die je weerstand kunnen verlagen. Daardoor word je sneller vatbaar voor infecties en ziektes, zoals griep en verkoudheid. Maar met een lage weerstand krijg je ook makkelijker ernstigere ziektes en bepaalde lichamelijke complicaties. Een goede weerstand is dus erg belangrijk. Je lichaam heeft voldoende vitaminen en mineralen nodig voor een goed functionerend afweersysteem. Een voedingssupplement kan daarbij helpen. 

Complete

€44,95

Energy Booster

€22,95

Heb ik een sterk immuunsysteem?

Het immuunsysteem helpt het lichaam in de afweer van ziekmakende bacteriën en virussen. Het is belangrijk om gezond te eten, regelmatig te bewegen en voldoende ontspanning te hebben. Wil je weten welke vitaminen jij eventueel extra kunt gebruiken komt? Doe dan onze immuniteitstest en krijg een op maat gemaakt advies in de vorm van een persoonlijk rapport én korting op de geadviseerde supplementen.

Doe de Immuniteitstest
Dutch
Dutch