Over Just2BFit

Just2BFit

Just2Bfit wil optimale vitaliteit voor iedereen. Fit door gezond te leven, sportief bezig te zijn en zo de juiste balans te vinden. Met onze producten willen wij bijdragen aan een gezonde levensstijl voor optimale prestaties van lichaam en geest. Veel mensen gebruiken tegenwoordig voedingssupplementen om preventieve redenen, of om beter bestand te zijn tegen de druk van het alledaagse leven en dat juichen wij enorm toe. 

Helaas doen velen dit op basis van algemene wijsheden, eenvoudige aannames of ongefundeerde adviezen. Veel mensen nemen daardoor een te veel aan supplementen, supplementen die ze niet nodig hebben of zelfs supplementen die schadelijk voor hen zijn. Een positieve ontwikkeling hierin is de opkomst van ‘personalised nutrition’. Het principe hierachter is dat de gezondheid en voedingsinname op innovatieve technologische manieren gemeten en vervolgens doorvertaald worden naar een passend voedingsadvies, waarin ook supplementen een rol spelen. 'Meten = Weten' is dan ook ons motto. Dankzij de ontwikkeling van onze Online Immuniteitstest en Vitaliteitstest kunnen wij klanten een persoonlijk advies geven over welk van onze producten zij het best kunnen gebruiken.

Onze producten zijn 100% natuurlijk* en zorgen voor een optimale balans. Daarnaast bevatten ze geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn in water oplosbaar. Bij te veel inname volgt een natuurlijke uitscheiding. Just2BFit is een van origine Zwitsers bedrijf en breed actief op de Europese markt. Onze producten zijn al meer dan 6 jaar in ontwikkeling met DSM als partner voor innovatie en productontwikkeling. De samenwerking met DSM Nutritional Products zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige productsamenstelling. Het team van Just2Bfit staat achter de orthomoleculaire wetenschap. Orthomoleculaire therapie is onderdeel van de natuurgeneeskunde en streeft ernaar de gezondheid van mensen te verbeteren met behulp van natuurlijke middelen.

*Met uitzondering van de vitamine C tabletten.

DSM

De producten van Just2BFit worden gemaakt met ingrediënten van en in samenwerking met DSM. DSM is de toonaangevende, wereldwijde leverancier van vitamines, carotenoïden, nutritionele lipiden, nutraceutische ingrediënten en nutritionele pre-mixen voor de voedingssupplementen-, voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. 

DSM heeft hierin een eigen definitie van kwaliteit. Die is ontstaan vanuit de ambitie om de behoeften van klanten te begrijpen en loopt van productontwikkeling tot productie tot aan aftersales support. Al haar klanten worden door DSM ondersteund tijdens het gehele productontwikkelingsproces zodat zij snel en veilig op de markt kunnen komen.


Quali®-Blends producten zijn producten van de hoogste kwaliteit. Quali®-Blends is in het leven geroepen als reactie op de immer toenemende behoefte aan producten van de hoogste kwaliteit met ingrediënten waarvan de herkomst goed te traceren is. Het omvat het unieke aanbod van DSM aan premix solutions. De Quali®-Blends producten voldoen aan de hoogste criteria op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid, traceerbaarheid, veiligheid én duurzaamheid.

Dutch
Dutch