Retourneren

Heb je je bedacht?
Dan kan je je bestelling gewoon retourneren. Binnen 14 dagen na aankoop kan je je retourzending bij ons aanmelden door een e-mail te sturen naar: info@just2bfit.com

Vermeld in deze e-mail:
Je naam
Het ordernummer (te vinden op de orderbevestiging)
Welk(e) product(en) je retourneert
Waarom je dit retourneert

Zorg ervoor dat de verpakkingen van de supplementen altijd ongeopend zijn als je ze terugstuurt. Geopende verpakkingen kunnen wij vanwege gezondheidsbescherming niet terugnemen. Plaats de te retourneren producten in de (originele) verzenddoos en plak deze goed dicht. Je kan het pakket vervolgens bij een pakketpunt naar keuze afgeven. De verzendkosten van de retournering zijn voor eigen rekening. Laat een verzendlabel (met track & trace, zodat je het pakket kunt volgen) aanmaken naar het volgende adres:

T.A.V. Just2BFit
Jac. P. Thijsseweg 1.2D
2408ER Alpen aan den Rijn
Nederland

Zodra wij de retourzending ontvangen hebben, wordt het terug te betalen bedrag binnen 14 werkdagen terugbetaald op dezelfde manier waarop je betaald hebt. Je ontvangt per e-mail een bevestiging.

Niet het juiste product ontvangen?
Hebben wij een foutje gemaakt en heb je een verkeerd product ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice, dan betalen wij voor de retourzending en zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk het juiste product thuisbezorgd krijgt.
Dutch
Dutch