Vitaliteit

Vrij vertaald vanuit het Latijn (Vita) betekent vitaliteit: energie (kracht) om te leven. Vitaliteit gaat niet alleen over gezondheid, maar over een goede balans tussen fysieke en mentale gezondheid. Zolang lichaam, hoofd, hart en ziel in balans zijn, ben je vitaal.

Wil je weten hoe vitaal jij bent? Doe hier de test en krijg meteen korting op de geadviseerde producten!

Immuniteit

Je immuunsysteem beschermt jouw lichaam tegen infecties en ziektes. Je immuunsysteem is niet alleen belangrijk in de strijd tegen deze ziektes en infecties, maar helpt ook voorkomen dat je überhaupt ziek wordt. Voor een goed functionerend immuunsysteem is het belangrijk dat je er een gezonde levensstijl op na houdt.

Wil je weten hoe het met jouw immuniteit gesteld is? Doe hier de test en krijg meteen korting op de geadviseerde producten!

Doe de Immuniteitstest en krijg een gratis persoonlijk rapport met adviezen, gebaseerd op jouw antwoorden.
Ook ontvang je na het doen van de test 30% korting op de geadviseerde producten!

{{$t("title")}}

Wat is immuniteit?

Je immuunsysteem beschermt jouw lichaam tegen infecties en ziektes. Je immuunsysteem is niet alleen belangrijk in de strijd tegen deze ziektes en infecties, maar helpt ook voorkomen dat je überhaupt ziek wordt. Voor een goed functionerend immuunsysteem is het belangrijk dat je er een gezonde levensstijl op na houdt. Dat betekent dat het heel belangrijk is dat je voldoende slaapt, gezond eet, genoeg beweegt, niet te veel stress hebt en je voldoende vitaminen binnenkrijgt. Een aanvulling van vitaminen en mineralen in de vorm van een voedingssupplement kan een grote bijdrage leveren aan een goed functionerend immuunsysteem. Wil je weten welke supplementen jouw lichaam goed kan gebruiken voor een sterker immuunsysteem? Doe dan de Immuniteitstest!

Dutch
Dutch