Levering

Just2Bfit vindt het belangrijk dat je de bestelling snel en goed ontvangt. Hier lees je alles over de bezorging.

Levertijd
Zodra je order betaald en verwerkt is ontvang je je bestelling binnen max. 3 werkdagen thuis. Als je zelf een bezorgdatum kiest zorgen wij ervoor dat je bestelling op die gekozen datum bezorgd wordt.

Bezorging
Je kan er tijdens het bestelproces voor kiezen de bestelling thuis te laten bezorgen of bij een afhaalpunt op te halen. Ook kun je zelf een bezorgdatum kiezen onderaan de winkelmand pagina. Verzending van je bestelling gebeurt door DHL.

Bestelling anders dan verwacht
Mocht er ondanks onze inspanningen iets niet goed gaan, dan lossen we het graag voor je op. Neem dan contact op met onze Klantenservice. Bel of Whatsapp met +31 6 51 290 026 of stuur een e-mail naar info@just2bfit.com. We zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 19:00 uur, en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. We doen ons best binnen één werkdag te reageren, samen komen we er wel uit!

Bedenktermijn
De bedenktermijn is 14 dagen. Dit betekent dat je 14 dagen de tijd hebt om aan te geven dat je de ongeopende producten terug wil sturen. Zie voor de volledige retourprocedure het artikel over retourneren.

Dutch
Dutch