Voedingssupplementen

Wat zijn voedingssupplementen?

Door drukte, stress en een gebrek aan gevarieerde voeding bestaat de kans dat je een tekort aan vitaminen en mineralen krijgt. Voedingssupplementen zijn bedoeld als aanvulling op een gezonde leefstijl om dit tekort aan te vullen. Supplementen helpen jou je gezondheid en immuunsysteem in balans te houden. Voedingssupplementen, die vitamines en/of mineralen bevatten, zijn er in diverse vormen, denk aan pillen, poeders, druppels, capsules, drankjes en tegenwoordig ook als kauwbare gummies. 

Zink Soft Gummies

€14,95

Vegan Omega-3 Soft Capsules

€14,95

Wat kunnen voedingssupplementen voor jou betekenen?

Veel mensen hebben komen vitaminen en/of mineralen tekort. Dit kan leiden tot klachten zoals vermoeidheid en een verminderde weerstand.

Voor gezonde cellen is zink belangrijk. Zink helpt je botten, nagels en haren sterk te houden. Daarnaast is zink goed voor het immuunsysteem en bevordert zink vruchtbaarheid. Om een tekort aan te vullen zijn er Zink Soft Gummies.

Omega-3 vetzuren helpen bij het reguleren van de bloeddruk en hebben een gunstige invloed op het hart. Als aanvulling zijn er onder andere duurzame algenolie capsules. Algenolie capsules zijn een plantaardige en duurzame oplossing voor het aanvullen van Omega-3. Algenolie heeft dezelfde kracht als visolie. Het verschil is echter dat de olie uit algen wordt gewonnen en niet uit vis, daarmee is algenolie volledig vegan en een stuk duurzamer dan visolie.

Voedingssupplementen van Just2BFit

De voedingssupplementen van Just2Bfit bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten en zijn verkrijgbaar de vorm van onder andere gummies, capsules en in water oplosbaar poeder. Om je vitaliteit of immuniteit te checken hebben wij twee testen ontwikkeld. De testen geven eventuele tekortkomingen aan en tonen welke voedingssupplementen jouw lichaam goed kan gebruiken.

Dutch
Dutch