FBTO_Logo_RGB_jij kiest_blauw.png__PID:2bad8f97-0239-4e48-a48c-ce7530d5dfdb

Het is vrijwel onmogelijk om alleen via voeding de optimale hoeveelheid voedingsstoffen binnen te krijgen, hoe gezond je ook leeft. Daardoor kan je je minder vitaal voelen en kan wellicht je weerstand verminderen. Natuurlijke en zuivere voedingssupplementen, met de juiste doseringen, kunnen hierin een passende oplossing bieden.

Blijmakers
Just2BFit geeft FBTO-klanten een korting van 35% op de immuniteit en vitaliteits producten. Met deze producten kan je je imuunsysteem en weerstand versterken zodat je je optimaal vitaal kunt voelen.

Twijfel je nog en kan je wat hulp gebruiken? Meten = Weten! Doe de Immunity- en/of Vitaliteits- en kom erachter wat jouw lichaam nodig heeft. Na de test krijg je advies welke producten bij jou leefstijl passen.

Immuniteit

Wil jij je immuunsysteem versterken? Doe dan de Leefstijltest om erachter te komen wat jouw lichaam nodig heeft.
En kies voor een van onze Immuniteitsproducten, met 35% korting speciaal voor jou als FBTO-klant.

De Vitamine D3, Zink en Vegan Omega-3 verpakking is voldoende voor 1 maand.
De Vitamine C verpakking is voldoende voor 3 maanden.

Producten voor optimale immuniteit

Onze immuniteitsproducten zijn volledig natuurlijk* en bijna allemaal vegan en er zitten geen chemische toevoegingen in. Dankzij de natuurlijke oorsprong van de supplementen zijn de werkzame stoffen beter door het lichaam op te nemen en vormen zij een duurzame oplossing voor het binnenkrijgen daarvan.

*Met uitzondering van de vitamine C tabletten.    


De Vitamine D3 en Zink gummies zijn kauwbaar. De kleine Vitamine C tabletten en de zachte capsules met de Vegan Omega-3 zijn makkelijk met water in te nemen.

Immuniteitstest

Meten = Weten! Kom erachter wat jouw lichaam nodig heeft!

Een goede weerstand en immuniteit beschermen je tegen infecties en ziektes.
Met deze online Leefstijltest adviseren wij je over welke vitaminen en supplementen jouw immuniteit kunnen versterken en aanvullen op basis van je huidige leefstijl.

Je krijgt meteen een gratis persoonlijk rapport.

Doe de testDoe de test

                                      Gebruik de volgende kortingscode tijdens het afrekenen: JUST4FBTO 

Vitaliteit

  Wil jij je optimaal vitaal voelen en aan je weerstand werken? Doe dan de Vitaliteitstest om erachter te komen wat jouw lichaam nodig heeft. En kies voor een van onze Vitaliteitsproducten, met 35% korting voor jou als FBTO-klant.

Voel je fit en vitaal, energiek én ondersteun je weerstand (ook tijdens het sporten).
Onze Vitaliteitsproducten zijn voldoende voor 1 maand gebruik.

Producten voor optimale vitaliteit

100% Natuurlijke producten in handige maandverpakkingen
De vitaliteitsproducten zijn speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je je optimaal vitaal kunt voelen. Ze bestaan uit natuurlijke ingrediënten en bevatten combinaties van verschillende mineralen, vitaminen en antioxidanten.

De producten zijn Vegan en bevatten geen chemische toevoegingen, enkel natuurlijke ingrediënten. Ontwikkeld en geproduceerd in samenwerking met dsm-firmenich.

Inname: Complete/Active: 8gr (2 volle scheppen)/ Energy Booster: 2gr (1 schepje) - oplossen in een glas water van 200 milliliter, even roeren en opdrinken. Sluit de zak vervolgens luchtdicht af en bewaar in de doos.

Vitaliteitstest

Meten = Weten! Kom erachter wat jouw lichaam nodig heeft!

Doe hier de Vitaliteitstest en krijg inzicht in jouw antioxidanten- en vitaminelevel. Je krijgt een persoonlijk rapport én we adviseren je over welke aanvullende vitaminen en supplementen passen bij jouw leefstijl zodat je je optimaal vitaal voelt.

Je krijgt meteen een gratis persoonlijk rapport.

Doe de testDoe de test

                                                                            Gebruik de volgende kortingscode tijdens het afrekenen: JUST4FBTO 

active.png__PID:c715d516-ab76-4948-84c3-2b7477a85d94complete.png__PID:15d516ab-7649-4884-832b-7477a85d94baenergy booster.png__PID:d516ab76-4948-44c3-ab74-77a85d94ba79

Hein Vergeer is voormalig Wereld-, Europees- en Nederlands kampioen schaatsen én Ambassadeur van Just2BFit

Meer dan dertig jaar geleden werd ik twee keer Europees- en Wereldkampioen schaatsen. Inmiddels ben ik de 50 alweer een tijdje voorbij. De producten van Just2BFit helpen mij fit te voelen en geven mij energie. Misschien niet zo fit als toen, maar fit en vitaal genoeg om een zeer actief en sportief leven te leiden!”

Dutch
Dutch