Vitaminesupplementen

Heb jij een lagere weerstand, ben je vaak moe en genezen blauwe plekken en wondjes langzaam? Dan komt dat mogelijk door een tekort aan vitaminen. Om genoeg vitaminen binnen te krijgen is het dagelijks eten van voldoende fruit en groenten (voor onder andere vitamine C) belangrijk. Ook is het van belang dat je huid voldoende zonlicht krijgt (vitamine D) voor een juiste balans. Echter krijgen veel mensen, met name in de herfst en in de winter, door een gebrek aan zonlicht te weinig vitamine D binnen. Vitaminesupplementen met vitamine C en D kunnen nodig zijn ter aanvulling om die balans te herstellen.

Vitamin C

€14,95

Vitamin D3 Soft Gummies

€14,95

Wat zijn vitaminesupplementen?

Vitaminesupplementen zijn er om een tekort aan vitaminen in je lichaam aan te vullen. Je haalt vitaminen uit voeding en zonlicht en je lichaam maakt in sommige gevallen ook  zelf vitaminen aan. Het kan zijn dat je door een bepaald voedingspatroon en een tekort aan zonlicht een vitaminetekort krijgt. Een vitamineminesupplement op natuurlijke basis helpt je dat tekort aan te vullen.

Vitamine C beschermt tegen vrije radicalen en ondersteunt de weerstand. Het stimuleert de natuurlijke energiestofwisseling en vermindert vermoeidheid. Wil je meer weten over onze vitamine C tabletten? Klik dan hier.

Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij tot het behoud van sterke botten. Het zorgt ervoor dat calcium en fosfor goed worden opgenomen en worden vastgelegd in de botten en tanden tijdens de groei. Vitamine D speelt daarnaast een belangrijke rol bij het in stand houden van een goede spierfunctie. Wil je meer weten over ons vitamine D supplement? Klik dan hier.

Vitaminesupplementen bij Just2BFit

Om je vitaliteit of immuniteit te checken hebben wij twee testen ontwikkeld. De testen geven eventuele tekortkomingen aan en tonen welke vitaminesupplementen jouw lichaam goed kan gebruiken.  

English
English